Våre garantier

Joker Garanti Ferskt & Nystekt
Noen har en egen avdeling for sjokoladecroissanter. Vi nøyer oss med å garantere alle kunder nystekt brød i butikken.
Smaken er forskjellig, og det er kundene og butikkene også. Vårt fokus er å tilby våre kunder, gode og ferske brød - til normale priser. Derfor har vi investert i nye bakerovner i alle våre butikker landet over. Så nå garanterer vi deg at du alltid finner et butikkstekt brød hos oss, uansett når du kommer innom. Finner du ikke et brød som er stekt i butikken samme dag, steker vi et nytt mens du venter. Og kan du ikke vente, får du et halvstekt brød gratis av oss som plaster på såret. Velkommen! 
 
Det er to ting vi aldri skal være utsolgt på:
God Service. Og Ukens Joker.
Joker-butikkene ligger enten i et lite lokalsamfunn eller er den nære kjøpmannen på hjørnet i en by. De eies og drives av kjøpmenn og kjøpkvinner som tror på gammeldagse ting – som å kjenne kundene, hjelpe til hvis det er noe og yte personlig service. Dessuten har vi Ukens Joker. Det er en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad. Nå forsterker vi Ukens Joker med en garanti: Skulle varen være utsolgt, får du den samme varen til samme pris - uken etter. Velkommen til en god handel.
 
Joker Garanti Frukt & Grønt
 Prøv en ny smak av frukt og grønt.
Du har sikkert smakt på "de vanlige" sortene som eple, appelsin, banan og druer. Men hva med å prøve ananas, kiwi, melon eller noe enda mer eksotisk? Nå lanserer Joker garanti på frukt og grønt: Vi lover deg alltid en spennende og gratis smaksprøve på noe ekstra godt hver gang du besøker butikken. Og skulle det mangle en fersk og nyskåret smakebit, skjærer vi nye for deg umiddelbart. Velkommen til en god handel.