Trumf bonus

Trumf og Trumf Visa
 
Spar Trumf-bonus når du handler hos oss!

Hvorfor bli Trumf-medlem?
Som Trumf-medlem får du 1% Trumf-bonus på dagligvarer, drivstoff og boligvarme. Din oppsparte bonus kan du når som helst ta ut i produkter og andre medlemsfordeler i Trumf. Du har også mulighet til å ta ut bonus i kontanter når du selv måtte ønske. Som Trumf-medlem får du også informasjon og flust av gode tilbud.

Hvordan spare bonus?
Du kan enkelt spare bonus i Trumf ved å registrere bankkortet ditt eller dra Trumf kortet i butikk.

Hvordan bli Trumf-medlem?
Det er enkelt og gratis å bli Trumf-medlem. Registrer deg her og nå og i løpet av 1-3 uker vil du motta et bekreftelsesbrev med Trumf-kortet. Du vil også motta en e-post med ditt kundenummer og passord. Da kan du når som helst gå inn på www.trumf.no og sjekke din Trumf-saldo , bestille produkter eller ta ut bonusen i kontanter.

Trumf Visa
Med det nye Trumf Visa kredittkortet får du Trippel-Trumf hele året. Trumf Visa gir deg 2% Trumf-bonus på alle våre dagligvarer i stedet for 1% som du får i dag. I tillegg får du 1% bonus på alle handel i alle andre bransjer i hele verden. Det eneste stedet du ikke får Trumf-bonus når du handler er hos våre konkurrenter i dagligvarehandelen her i Norge. Les mer her

Flust.no
Flust.no er Trumf-medlemmenes nye nettbutikk. Her vil du finne et betydelig utvidet sortiment og gode priser på kjente merkevarer. Som Trumf-medlem sparer du 1% bonus på alle kjøp du gjør på flust.no . Dessuten kan du bruke din allerede oppstarte Trumf-bonus til å betale med.

Les mer på www.trumf.no